"Ο ΠΥΡΡΟΣ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εντυπώσεις από τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας

Posted by ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ " Ο ΠΥΡΡΟΣ '' στο 5 Απριλίου, 2013

 Η Κυριακή 10 Φλεβάρη ήταν μια όμορφη και ξεχωριστή μέρα για το σύλλογο μας. Στο κέντρο «Κλειδί» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός μας και η κοπή της παροδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας. Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Νίκος Σαράντης, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας και εκπρόσωποι των εθνικοτοπικών συλλόγων της περιοχής μας και όχι μόνο.

Η κούραση το τρέξιμο και το άγχος όλως όσων δούλεψαν για να ετοιμαστεί αυτή η εκδήλωση απέδωσαν καρπούς. Η αίθουσα γέμισε από κόσμο, Ηπειρώτες και φίλους της Ηπείρου γεγονός που πρέπει να αξιολογηθεί ανάλογα αν λάβει κανείς υπόψιν τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Τον κόσμο υποδέχονταν στην είσοδο με ένα ζεστό χαμόγελο μέλη του συλλόγου προσφέροντας ένα παραδοσιακό ποτό για το καλωσόρισμα. Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία της προέδρου και την κοπή της πίτας. Στη συνέχεια το χορευτικό μας πλαισιωμένο από πολλούς χορευτές ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στην όλη ατμόσφαιρα.

Ακολούθησε χορός που συνεχίστηκε για πολύ ώρα αποδεικνύοντας έτσι ότι ο κόσμος διασκέδασε, ξεχάστηκε και εκτονώθηκε κυρίως με Ηπειρώτικα τραγούδια. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα μέλη του χορευτικού μας τμήματος για άλλη μια φορά για την αξιοζήλευτη παρουσία τους. Ευχαριστούμε τους: Θοδωρή Μπότσαρη, Μπάμπη Νικολόπουλο, Τάσο Βασιλείου, Βασίλη Μάρκου, Κώστα Νίκου, Θάνο Λαγό, Βαγγέλη Βέτσα, Λαμπρινή Νούσια, Βικτωρία Λύρου, Κατερίνα Σκούρα, Σία Ράλλη, Αφροδίτη Ρούσιου, Βάσω Στάθη, Βιβή Γιαννούλη, Ευγενία Βέτσα, Βασιλική Ζούγρα, Ανθή Καράμπελα, Σοφία Δήμητσα.

Πίστευουμε ότι η εκδήλωση πέτυχε, και ευχαριστούμε όσους μας τίμασαν με την παρουσία τους.

                                                                                                                                                                                                                                ΚΣ

Σχολιάστε